Kuinka ottaa Norton 360 -palomuuri käyttöön?

Tiedätkö Nortonista? Jos ei, sinun tulee oppia siitä mahdollisimman pian suojataksesi kannettavan tietokoneen tai tietokoneesi haitalliselta sisällöltä ilman vaikeuksia. Viruksille ja pahantahtoisille ihmisille on varsin kätevää päästä järjestelmääsi Internetin avulla. Vaikka se on vaarallinen asia, voit välttää sen mukanaan tuomat ongelmat luotettavan virustorjuntaohjelman, kuten Nortonin, avulla. Jos et tiedä siitä paljoakaan, voit keskustella Nortontechnical-tukitiimin kanssa saadaksesi tarvittavat tiedot vaivattomasti. Tämä ohjelmisto tarjoaa sinulle erilaisia ??työkaluja, jotka tekevät asioista vaivatonta laajalla marginaalilla. Voit myös mukauttaa ominaisuuksia mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan saadaksesi parhaan avun lyhyessä ajassa. Tämän seurauksena voit luottaa Nortoniin tehokkaasti ja menestyksekkäästi. Jos haluat hankkia edistyneimmät tiedot, sinun tulee tutustua sovellukseen etukäteen käyttämällä sitä säännöllisesti.

Jos asensit Norton ensimmäistä kertaa tietokoneellesi tai kannettavaan tietokoneeseen, et ehkä osaa käyttää sitä oikein. Se on yleinen ongelma, mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, sillä tässä blogissa kerromme, kuinka Norton 360 -palomuuri kytketään päälle mukavasti kotonasi. Jos kuitenkin haluat lisäehdotuksia, voit soittaa Norton tukinumeroon ja keskustella asiakaspalvelun edustajan kanssa. Voit pyytää heitä opettamaan sinulle, kuinka palomuuriasetus otetaan käyttöön, ja he antavat sinulle vaiheittaisen oppaan. Voit myös käyttää tämän blogin apua saadaksesi tietoa tästä. Tarkastellaan nyt prosessia yksityiskohtaisesti:

1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on käynnistää kannettavan tietokoneen tai tietokoneen Norton-suojaussovellus

2. Löydät My Norton -ikkunan kotisivulta ja napsauta Avaa

3. Löydät vaihtoehdon Asetukset uudella sivulla, joka tulee näkyviin, napauta sitä

4. Edessäsi tulee uusi sivu, etsi siitä Palomuuri-vaihtoehto ja valitse se

5. Löydät uudelta sivulta välilehden nimeltä Yleiset asetukset, avaa se ja siirry Smart Firewall -riville

6. Kytke se päälle liu'uttamalla Off-painiketta oikealle

Noudata näitä ohjeita, niin voit ottaa 360-palomuurisi käyttöön lyhyen ajan sisällä.



Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka skannata HP-tulostimella?

Kuinka ottaa HP-tulostimen ääni käyttöön?

Kuinka palauttaa HP-tulostimen asetukset?