Kuinka ladata ja käyttää Norton Power Eraseria?

Norton Power Eraser on tehokas virustentorjuntaohjelmisto, joka käyttää aggressiivista tarkistustekniikkaa poistamaan uhkia, joita tavallinen virustorjunta ei pysty havaitsemaan. Se on myös nopea ja helppokäyttöinen. Useimmat ihmiset käyttävät tätä ohjelmistoa vaikeasti havaittavien rikosohjelmien pysäyttämiseen. Se tarjoaa 100 % suojan laitteellesi, koska sen avulla voit poistaa mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat helposti.

Voit käyttää tätä ohjelmistoa vikasietotilassa, jos voit käynnistää tietokoneen normaalitilassa. Lataa tämä ohjelmisto vain viralliselta sivustolta. Saatat tarvita apua tämän työkalun lataamisessa ja käyttämisessä. Sitä on kuitenkin helppo käyttää, mutta jos kohtaat ongelmia, voit ottaa yhteyttä Nortonin tukeen. Täältä voit oppia lataamaan ja käyttämään tätä tehokasta työkalua, joka tarjoaa laitteellesi äärimmäisen suojan.

Norton Power Eraserin lataamisen ja suorittamisen vaiheet

  • Hae Norton Power Eraser selaimessasi ja lataa Norton Power Eraser viralliselta sivulta. Lataa sopiva Norton Power Eraser -versio Windows-käyttöjärjestelmäsi mukaan.
  • Napsauta Lataa (64-bittinen) tai Lataa. Norton Power Eraser -tiedosto tallentuu latauskansioosi.
  • Voit myös valita sijainnin, kuten työpöydän, ja napsauttaa "Tallenna".
  • Etsi NPE.exe-tiedosto ja suorita se kaksoisnapsauttamalla sitä. Napsauta "Kyllä" tai "Jatka", kun Käyttäjätilien valvonta -ikkuna kehottaa.
  • Lue käyttöoikeussopimus ja napsauta Hyväksy. Se voi etsiä ja ladata uuden version, jos se on saatavilla.
  • Kun se on auki, siirry Norton Power Eraser -ikkunaan ja napsauta "Scan for Risks" -kuvaketta.
  • Tämä työkalu suorittaa Rootkit-skannauksen ja vaatii oletuksena järjestelmän uudelleenkäynnistyksen. Kun kehoteikkuna tulee näkyviin, napsauta "Käynnistä uudelleen" käynnistääksesi tietokoneesi uudelleen. Voit myös halutessasi ohittaa tämän tarkistuksen, siirtyä työkalun asetuksiin ja poistaa valinnan kohdasta Sisällytä Rootkit-skannaus tai poistaa sen käytöstä.
  • Suorita skannaus ja odota sen valmistumista. Ota yhteyttä Nortonin tekniseen tukeen, jos se ei aloita skannausta.
Näiden ohjeiden avulla voit asentaa Norton Power Eraserin tietokoneellesi, jossa on Microsoft Windows OS. Käytä muita Norton-laitteiden tietoturvatuotteita tarjotaksesi 100 % suojan Androidille, iOS:lle ja macOS:lle. Tämä työkalu ei ole yhteensopiva eri käyttöjärjestelmien kanssa. Voit ottaa yhteyttä Norton tuki Suomi numeroon, jos sinulla on ongelmia tämän työkalun asennuksessa tai käytössä.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka skannata HP-tulostimella?

Kuinka poistaa HP-tulostimen ääni käytöstä?

Kuinka ottaa HP-tulostimen ääni käyttöön?