Kuinka yhdistää HP-tulostin puhelimeen langattomasti?

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt hyödyntää HP-nimisen yrityksen luoman tulostuslaitteen ominaisuuksia? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa. Sinun tulee kuitenkin välttää luovuttamasta tällaisina aikoina, koska HP Tuki Suomi tiimi on käytettävissäsi koko päivän auttamaan sinua eri tavoin.

Tulostin on yksi tärkeimmistä asioista, johon voit koskaan investoida, koska jokainen tiedosto lähetetään nykyään Internetin kautta. Vaikka tämä ominaisuus tekee asiakirjan käyttämisestä kätevää aina, kun sitä tarvitset, saatat silti tarvita paperikopioita ajoittain. Näissä tilanteissa tulostin pystyy tarjoamaan sinulle parhaat edut. HP lla on saatavilla erilaisia ​​laitteita, ja voit ostaa minkä tahansa niistä mieltymystesi, vaatimusten ja budjettirajoitusten mukaan.

Ennen kuin päätät laitteesta, sinun tulee kuitenkin tietää enemmän sen palveluista varmistaaksesi, että saat parhaan hyödyn. Kaikkien näiden näkökohtien ansiosta voit saavuttaa sopivimmat tulokset ja samalla minimoida riskin suurella marginaalilla.

Huolimatta siitä, kuka olet tai oletpa hyvin perehtynyt tekniikkaan ja verkkoon, tulostuslaitteen asentaminen voi silti olla erittäin haastavaa, jos tämä on ensimmäinen kerta.

Mutta tarkoittaako se, että et voi saada parhaita etuja? Ei. Tämä johtuu siitä, että Hp tulostimen tekninen tukitiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden auttamaan sinua tarpeidesi mukaan. Voit kysyä heiltä kaikenlaisia ​​kysymyksiä selvittääksesi hämmennyksesi muutamassa minuutissa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat liittää HP-tulostimen puhelimeen. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata älypuhelimesi WI-FI-verkkovalikko
  2. Napauta Suora-välilehteä, jonka kohtaat uudella sivulla, joka avautuu näytölle, ja valitse sitten tulostimen malli
  3. Edessäsi ilmestyy uusi sivu, kirjoita Wi-Fi Suoraan -salasana sinulle varattuun tilaan
  4. Napauta samalla sivulla olevaa Liity-painiketta
  5. Sulje ikkuna, kun tulostin on yhdistetty älypuhelimeen

Jos haluat lisätietoja muista työkaluista, voit soittaa Hp tulostintukinumeroon milloin sinulle sopii.

Muu aiheeseen liittyvä blogi

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka skannata HP-tulostimella?

Kuinka poistaa HP-tulostimen ääni käytöstä?

Kuinka ottaa HP-tulostimen ääni käyttöön?