Kuinka poistaa automaattiset päivitykset käytöstä HP-tulostimessa?

Yritätkö saada parhaat hyödyt hyödyntämällä tekniikan ja internetin tarjoamia työkaluja? Jos vastauksesi on kyllä, tärkein asia, joka sinun on tehtävä, on investoida sopiviin ja huippuluokan laitteisiin, kuten tulostimiin. Se on tärkeä näkökohta, koska jokainen henkilö käyttää verkon apua tiedostojen ja asiakirjojen lähettämiseen.

Vaikka maailma pyörii pehmeillä kopioilla, painetut asiakirjat ovat edelleen ajankohtaisia ja niitä tarvitaan monilla elämänalueilla. Tällaisina aikoina sinun tulee muistaa ostaa paras HP-tulostin parantaaksesi käyttömukavuuttasi.

Se on eräänlainen laite, jonka avulla voit luoda paperikopioita mistä tahansa tiedostosta muutamassa minuutissa. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä laite voi parantaa käyttökokemustasi välittömästi HP:n tukitiimin avulla. Kun olet oppinut käyttämään ominaisuuksia, voit saada tulosteita mukavasti kotona tai toimistossa.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun yrität ostaa ja ottaa käyttöön Hewlett-Packardin luoman tulostuslaitteen? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, mitä tehdä tai miten varmistaa, että teet kaiken oikein.

Mutta tarkoittaako se, että sinun on luovuttava vaatimuksistasi ja työstäsi? Ei. Tämä johtuu siitä, että HP:n tekninen tukitiimi on käytettävissä koko päivän opastamassa sinua ongelmissasi. Tämä ammattilaisryhmä pystyy tarjoamaan sinulle monenlaisia vinkkejä, ehdotuksia ja ratkaisuja vaivattomasti.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa automaattiset päivitykset käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on käynnistää HP kirjoitin kytkemällä se pistorasiaan
  • Kun pääikkuna avautuu eteesi, siirry Asetukset-sivulle
  • Napauta uudelta näytölle ilmestyvältä sivulta Lisäasetukset-luokkaa ja valitse sitten Lisäasetukset
  • Napauta työkalut-ruutua seuraavalta sivulta ja valitse sitten Tulostinpäivitykset
  • Sammuta se mieltymystesi mukaan

Soita HP Asiatuki numero, jos haluat tietää lisää yllä olevista vaiheista.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka skannata HP-tulostimella?

Kuinka ottaa HP-tulostimen ääni käyttöön?

Kuinka palauttaa HP-tulostimen asetukset?