Kuinka poistaa HP-tulostimen ääni käytöstä?

Haluatko tehdä asiakirjojen, tiedostojen ja valokuvien tulostamisesta itsellesi kätevää? Jos vastauksesi on kyllä, paras asia, jonka voit tehdä, on investoida sopivaan HP luomaan tulostuslaitteeseen mahdollisimman pian. Nykyään planeetalla on monenlaisia teknologiayrityksiä, mutta Hewlett-Packard on yksi parhaista, koska he ovat olleet tällä alalla huomattavan kauan ja tietävät, mitä he tekevät.

Ei vain sitä, vaan he myös kiinnittävät paljon huomiota asiakkaisiinsa varmistaakseen, että he saavat sopivimmat edut. Tästä syystä sinun tulee muistaa saada lisätietoja sen ominaisuuksista HP tukitiimin avulla mahdollisimman pian.

Kun olet oppinut navigoimaan tulostuslaitteessa, voit hoitaa työsi ja koulutusvastuusi ilman vaikeuksia. Kaikkien näiden näkökohtien avulla voit hankkia edistyneimmät palvelut ja vähentää merkittävästi ongelmien mahdollisuuksia.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun yrität ostaa ja asentaa HP luoman tehokkaan ja helppokäyttöisen tulostuslaitteen? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Mutta onko se tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että HP tekninen tukitiimi on käytettävissä koko päivän ja tarjoaa vinkkejä, ehdotuksia ja ratkaisuja. Voit soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa tulostimesi äänen käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on käynnistää HP tulostuslaite kytkemällä se pistorasiaan
  • Kun löydät itsesi tulostimen kotisivulta, napauta kohtaamasi Asetukset-välilehteä
  • Näyttöön tulee uusi sivu, jossa on useita vaihtoehtoja, napauta Asetukset-ruutua välittömästi
  • Löydät eteesi avautuvalta uudelta sivulta Hiljainen tila -välilehden, valitse sen vieressä oleva valintaruutu
  • Tallenna muutokset ja poistu ikkunasta

Soita HP asiakaspalvelun numeroon, jos haluat lisätietoja yllä olevista vaiheista.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka skannata HP-tulostimella?

Kuinka ottaa HP-tulostimen ääni käyttöön?