Kuinka poistaa HP-tulostimen testisivu käytöstä?

Yritätkö parhaasi elääksesi planeetalla, joka luottaa teknologiaan ja Internetiin parhaalla mahdollisella tavalla? Jos vastauksesi on kyllä, sinun on investoitava useisiin sopiviin teknisiin laitteisiin, kuten Hewlett-Packardin kehittämään tulostimeen.

Nykyään on saatavilla useita yrityksiä, jotka voivat tarjota monenlaisia tulostuslaitteita, mutta HP on yksi parhaista, koska se hyödyntää huipputeknologiaa. Tästä syystä sinun tulee muistaa saada lisätietoja sen toiminnasta HP:n tukitiimin avulla heti, kun sinulla on aikaa.

Säännöllinen verkkokahvilassa käyminen tulostaaksesi asiakirjoja, kuvia, tiedostoja jne. voi olla erittäin haastavaa ja fyysisesti rasittavaa. Paras tapa välttää tämä ongelma on ostaa yksityinen tulostuslaite kotiin tai toimistoon. Tällä organisaatiolla on nykyään saatavilla monenlaisia malleja, ja voit sijoittaa mihin tahansa niistä mieltymystesi, vaatimusten ja budjettirajoitusten mukaan.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, mikä tulostinmalli ostaa ja määrittää sen mieltymystesi mukaan? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, mitä tehdä tai miten varmistaa, että valitset sopivimman tulostimen.

Tällaisina aikoina sinun tulee siksi muistaa ottaa yhteyttä HP tekniseen tukitiimiin, joka opastaa sinua ongelmistasi riippuen. Sinun tarvitsee vain soittaa, tekstata, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa, koska he ovat käytettävissä koko päivän.

Muutakin vaihetta sinun tulee noudattaa, jos haluat poistaa HP tulostimen testisivun käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on käynnistää tulostuslaite kytkemällä se pistorasiaan
  • Kun kotisivu avautuu tulostimen näytölle, napauta kohtaamaasi Asetukset-välilehteä
  • Sinulle tarjotaan luettelo useista vaihtoehdoista, napauta Ominaisuudet-ruutua välittömästi
  • Seuraavalla sivulla on ruutu nimeltä Tulosta testisivu käynnistyksen yhteydessä. Valitse se
  • Poista se käytöstä ja tallenna muutokset

Voit soittaa HP Asiakaspalvelu Tuki Numeroon käyttääsi lisää neuvoja ja ratkaisuja.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka skannata HP-tulostimella?

Kuinka poistaa HP-tulostimen ääni käytöstä?

Kuinka ottaa HP-tulostimen ääni käyttöön?